Szkoła od kuchni

o konferencji


2 X w tygodniu pieczone, 1 x ryba, najlepiej gdyby było ładne i kolorowe a przede wszystkim smaczne!

Zbiorowe żywienie w szkołach.

O tym, jak sprawnie, ekonomicznie i przede wszystkim zdrowo żywić uczniów opowiemy
w specjalnym wydaniu E-konferencji pt. „Szkoła od kuchni”, przygotowanej przez zespół MAC Dydaktyki wspólnie z firmą Hendi, producentem wyposażenia kuchni.

Podpowiemy, jak zmodernizować kuchnię w szkole dzięki dofinansowaniu z projektu rządowego „Posiłek w szkole i w domu”, a dzięki temu jak gotować wydajniej, smaczniej i zdrowiej.

Naszym gościem już za chwilę będzie dietetyk dr Jolanta Nalewaj-Nowak, mistrz kuchni Kurt Scheller oraz doradca kulinarny Wiktor Chmurzyński.

Zapraszamy, będzie nie tylko smacznie, ale i wartościowo!

Zapoznaj się z pełną ofertą MAC Dydaktyki na wyposażenie stołówek i jadalni w szkole podstawowej na www.mac.pl/stolowki